Paturi supraetajate copii

Tot pe aceleaşi dimensiuni, dar pentru camera unui băieţel, poate fi cumpărat un covor cu maşinuţe Preţul este de 564 de lei.

De unde cumperi cele mai frumoase paturi supraetajate copii. Fiecare covor este confectionat manual din bumbac 100% iar acest lucru inseamna ca este unic si pot aparea mici diferente de culoare sau dimensiune. Lorena Canals produce paturi supraetajate copii din anul 1990 si a fost primul producator din lume care a lansat un covor lavabil pentru camera copiilor.

Din ziua în care îi aduci acasă şi până când au crescut mari, mobilierul nostru pentru copii te va ajuta să faci din casa ta cel mai bun loc de joacă posibil. Camera copiilor poate deveni mai călduroasă şi primitoare alegănd covoare din colecţia pentru copii. Paturi supraetajate copii - Toate modelele și dimensiunile prezentate mai sus sunt disponibile în stoc.

Covoarele pentru copii sunt disponibile în formă dreptunghiulară și ovală, pe diferite dimensiuni. Mobila de Copii si Tineret, Dormitoare pentru Fete si Baieti, Camere complete produse Integral din MDF la cele mai mici preturi. Am înțeles că S.C. OLX Online Services S.R.L. îmi folosește datele personale în conformitate cu Declarația de confidențialitate și Politica privind modulele cookie și alte tehnologii similare S.C. OLX Online Services S.R.L. recurge la sisteme automate și la parteneri care analizează modul în care utilizez serviciile, pentru a oferi funcționalitate a produsului și un conținut relevant, materiale publicitare personalizate, precum și protecție împotriva mesajelor nesolicitate, software-ului rău intenționat și utilizării neautorizate.


Paturi supraetajate copii: cumpărați în magazin

Information

Added: 2018-08-29
Category: mobilier copii

Tags article


Pariuri online