1xbet pariuri online Romania

1xbet

1xbet pariuri online Romania

1xbet cote

Cotele de pariuri sportive sunt cele mai dificile criterii de analiză ale comparatorului nostru, întrucât sperăm întotdeauna să găsim cele mai generoase cote. 1xbet nu este poziționat ca pariuri online Romania lider în acest domeniu, deoarece se va găsi mai puțin eficient decât concurentul său 1xbet sau chiar 1xbet. Dar nu putem vorbi despre cote proaste, acestea sunt totuși foarte acceptabile. Cotele minime permise pe site sunt de 1,10 pentru un pariu minim de 10 cenți. Pragul depozitului este stabilit la 10 euro.

Mijloacele de plată ale casei de pariuri

1xbet este suficient de inteligent pentru a nu lua un comision în funcție de tipul de depunere pe care îl faceți. Suma minimă a depozitului este de 10 euro pe care o puteți face prin transfer bancar, prin carduri bancare precum Mastercard, card de credit sau Visa, dar și cu PayPal, Neteller, Skrill Neosurf, TicketPremium și cardul preplătit Paysafecard. Retragerea câștigurilor dvs. se va face numai prin transfer bancar cu un prag minim de 15 euro gratuit. Doriți să vă recuperați câștigurile sub 15 euro? O puteți face, dar nu va fi fără costuri … Acesta este micul dezavantaj al site-ului care dorește să încurajeze jucătorii să parieze în continuare. Limita de câștiguri este mult mai mică decât la 1xbet, deoarece este stabilită la 20.000 de euro pe pariu.

Serviciu clienți 1xbet

O intrebare ? O problemă cu un pariu? Veți putea contacta serviciul clienți 1xbet direct de pe site-ul web sub „contact”. Apoi, puteți alege să fiți contactat cu un consilier 1xbet prin mesaje instantanee, de la 10 dimineața până la miezul nopții, în fiecare zi a săptămânii. De asemenea, puteți completa un formular de contact pentru a vă rezolva problema prin e-mail, dar timpul de răspuns este de până la 48 de ore. Site-ul nu a considerat oportun să înființeze o linie telefonică și este un pic rușinos.

Site-ul de pariuri sportive online 1xbet a pus la dispoziția clienților un serviciu de asistență pentru clienți, care rămâne însă destul de simplist. Am furnizat o actualizare a motivelor care vă pot determina să îl contactați și a mijloacelor de a face acest lucru.

Cum să contactați serviciul clienți 1xbet?

Dacă trebuie să contactați un asistent de asistență pentru clienți 1xbet, s-ar putea să vă simțiți puțin dezamăgit că nu puteți avea pe cineva la telefon. Într-adevăr, operatorul de pariuri online nu a planificat o linie telefonică directă, care este regretabilă. Dar, spre deosebire de competitorul său 1xbet, care nu are nici măcar un serviciu de mesagerie instantanee, puteți accesa serviciul pentru clienți 1xbet prin chat pe site, 7 zile pe săptămână de la 10:00 la miezul nopții. Dacă doriți să trimiteți un e-mail, puteți face acest lucru la următoarea adresă: support@1xbet.fr.

De ce să contactați asistența 1xbet?

Dacă vă confruntați cu o problemă de conexiune cu contul dvs. 1xbet, veți putea găsi informații pe site-ul nostru care vă vor ajuta să le rezolvați, în special cu secțiunea noastră „ghid pentru parior”, care vă permite să înțelegeți diferitele etape ale pariurilor sportive in linie. Dar uneori acest lucru nu este suficient și va trebui să contactați serviciul clienți 1xbet. Am întocmit o listă neexhaustivă a cazurilor în care serviciul clienți vă poate ajuta.

Probleme de înregistrare online

Ați introdus informațiile dvs. personale exacte și totuși înregistrarea dvs. nu este validată. L-ați trimis în termen de 30 – 40 de zile, în funcție de operator, în urma actului de identitate valabil și a extrasului dvs. de identitate bancară? Dacă nu este cazul, atunci nu puteți primi codul PIN prin poștă, care vă va permite să retrageți banii din câștigurile dvs. Dacă v-ați trimis documentele, poate că acestea nu sunt suficient de valide sau vizibile. Dacă, în ciuda vizibilității și validității documentelor dvs., contul dvs. nu este validat, puteți contacta serviciul clienți 1xbet fără a aștepta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *