O furtună de schimbare la Washington. Cum îl simte Satoran?

Baschet

Clubul, care este singurul jucător de baschet ceh din NBA, amintește acum peisajului după luptă. Față de 2016, când Tomáš Satoranský a ajuns în metropola americană, singurul membru sănătos al primilor cinci a rămas în cadru! Căpitanul John Wall încă mai curgea curioasă achilovka după operația cu călcâiul. Începând să ia 38 de dolari și apoi 47,3 milioane de dolari pe sezon, intră în panică. Așadar, atât Markieff Morris, cât și Otto Porter au fost atacați pentru ca casierul să nu se sinucidă.

“Aceste magazine vor rezolva mai multe lucruri pentru noi”, a spus Grunfeld. „Rămânem competitivi. Am dobândit jucători tineri care pot forma nucleul viitorului.Și ne oferă și flexibilitate ”, a salutat Bobby Portis sau Jabari Parker.

Mai multe răni ale clubului blestemat

Există multă diplomație, deoarece conducerea Vrăjitorilor ar putea fi un adept al Ordinului lui Andrey Stramaccioni: contractele nechibzuite și supraestimate semnificativ au făcut treptat Washingtonul.

Reforțările adesea nu au fost asumate, dar cheltuielile au crescut. Ei bine, de vreme ce probabil că Wall nu mai este în joc de cel puțin un an și odată cu începutul noului său și gigantului contract, a devenit serios.Prin urmare, clubul intenționează să scape de cel puțin taxa de lux, dar, desigur, nu poate interfera cu calitatea cadrului. “Unul dintre cele mai inteligente cluburi din sporturile americane este o altă lovitură”, a comentat NBC.

Desigur, acest lucru este strâns legat de viitorul satorian. Peretele a fost în afara jocului de mult timp, iar cehul l-a înlocuit cu îndrăzneală. Într-un alt mod, dar în beneficiul acestei chestiuni: Vrăjitorii sunt o echipă mai compactă, în ciuda sorții destinului, nu și-au pierdut complet șansele de play off. Satoranský s-a îmbunătățit semnificativ de la premiera NBA. Fie în filmare, în trei, în încredere în sine…Este un favorit în cabină, valabil pe teren.

Și între timp, contractul său inițial de 9 milioane de dolari se încheie. În ce mod? Are destule opțiuni.Pentru vrăjitori, potrivit presei de peste mări, un nou contract pentru un nativ din Praga este una dintre priorități. Dar încă nu este semnat.

„Nu am avut nicio negociere formală. Încerc doar să mă concentrez pe meciuri. Ceea ce urmează, se apropie, iar agentul și mine trebuie să o rezolv după sezon. Urăsc să fac asta în acest sezon “, a spus Satoranski la jumătatea lunii ianuarie.

Yahoo spune că, potrivit„ surselor din ligă ”, noul său salariu ar putea fi între 6,5 și 10 milioane de dolari pe an. Este aproape sigur că vă veți îmbunătăți semnificativ.Satoran devine un jucător protejat gratuit: deci orice club îl poate suna, iar dacă acceptă oferta din altă parte, Washingtonul poate apela.

Teoretic, atât de serios interesați de serviciul satoran ar putea pur și simplu să plătească excesiv pe vrăjitori la numerele lor actuale. Și încă un lucru: Grunfeld ar trebui să fie clar cât mai curând posibil – indiferent dacă îl păstrează sau nu pe Satoranski, acest lucru este crucial pentru strategia sa pe piața jucătorilor de vară. Dacă Cehia rămâne, poziția de joc este rezolvată, cel puțin temporar. Dacă pleacă, conducerea trebuie să vâneze în altă parte. Mai ales dacă joacă ca în recentul dublu triplu jucător de baschet ceh din liga de elită.Poate fi ceva mai clar, imediat ce se va calma furtuna schimbării asupra Washingtonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *