Betano

Betano este noul copil din blocul din industria de pariuri din Romania. Este posibil sa fi vazut magazinul lor de caramida si mortar din Bucuresti si poate chiar ati pariat acolo. Betano are o prezenta puternica in Europa de Est, cu operatiuni in Rusia, Belarus, Kazahstan si Tadjikistan, le veti gasi probabil in oricare dintre tarile …, cu exceptia, probabil, in Afganistan. Betano are in prezent o oferta de meci 100% pana la, o oferta excelenta pe care cu adevarat va recomandam sa o preluati.

Betano este inconjurator de ceva vreme, fiind fondat in 2004. Deci sunt foarte multe case de pariuri consacrate care functioneaza local. Este o veste minunata pentru pariorii din Romania, ca o carte internationala a decis sa isi construiasca o prezenta online aici, speram ca ei sunt primii dintre multi. O multime de placeri, sa vedem cum mareste Bet Betano.

Betano a lansat o aplicatie complet noua si momentan suntem in proces de revizuire a acesteia. Daca doriti sa incercati singur aplicatia, faceti clic aici sau pe imaginea de mai jos.

Promotiile reprezinta un singur domeniu in care le lipseste, dar reflecta ceea ce au pe site-ul lor international. Vom dori sa vedem aici inca cateva oferte, chiar daca sunt remize generice de sondaj sau speciale inapoi. Totusi, Betano ofera cote imbunatatite si speciale pe termen scurt, toate acestea fiind accesibile de pe pagina lor de pornire.