Hradec nu a câștigat primele goluri. Nu a fost pace, spune antrenorul Frťala

fotbal

Acesta este unul dintre motivele pentru care jucătorii de fotbal din Hradec Králové și-au prelungit din nou așteptarea pentru câștigul de deschidere din cel de-al doilea sezon din liga din acest an. După o remiză de 3: 3 în Lisen, nu au decât două puncte la creditul lor și sunt penultimul din tabel.

„Îmi pare rău, nu va fi posibil să marcheze trei goluri în fiecare zi,” antrenorul echipei Hradec, Zdenko Frťala.

Hradec a plecat la Brno într-o situație dificilă. După înfrângerea la domiciliu cu Praga Dukla, a fost clar că intrarea în sezon nu îndeplinește așteptările, în plus, echipa, pe lângă bucuria de a câștiga, nici măcar nu știa obiectivul.

Deja în minutul 4 jucătorii săi au putut aplauda pentru prima dată, Šípek a terminat golul.Dacă acest lucru nu ar fi fost cazul, Hradec ar avea, cel mai probabil, o șansă de reparație sub forma unei lovituri de pedeapsă pentru faultul anterior asupra lui Vlkanova.

Însă fanii lui Hradec s-au bucurat de doar cinci minute de bucurie din partea conducerii, înainte ca Hladík să reușească să se descurce. Prima dintre ele din prima jumătate a gazdei a răspuns excelent la intrarea în a doua repriză, a doua, care a marcat o lovitură bună dintr-o lovitură directă Frýdek, cu doar patru minute înainte de finalul meciului.

până la urmă nu a fost nimic. „Greșeli individuale comise. Ambele echipe au fost puternice și productive în ofensivă, a fost un meci fantastic pentru oameni. Dar când conduci de trei ori, jucătorii noștri ar trebui să arate mai multă experiență.În schimb, în ​​jocul nostru au existat multe pierderi agitate și inutile și trebuie să ne gândim la asta ”, a spus antrenorul lui Hradec.

“Nu a fost liniște, tot am vrut să aruncăm mașini repede, să pornim repede, dar nu a fost întotdeauna în beneficiu. Nu am putut face asta. ”

Așadar, Hradec va fi pe penultimul loc al tabelei cu doar două puncte pentru următorul meci. Varnsdorf va veni în weekendul următor, care este un meci foarte prestigios în acest club datorită experienței îndelungate a antrenorului Frťala în acest club.Trebuie să lucrăm pentru a crede în abilitățile și calitățile noastre ”, a spus antrenorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *