La sfârșit, picioarele noastre nu se mai mișcau, spune trăgătorul Jablonec Sýkora

fotbal

„Cred că am fost cam obosiți de joi. La final, picioarele noastre nu au mers așa cum ar trebui, dar nu putem face scuze pentru asta. Trebuie să câștigăm astfel de meciuri în ligă, chiar dacă trebuie să spunem că Budejovice a jucat bine ”, a recunoscut Jan Sýkora, trăgătorul golului Jablonec.După meciul de joi, la 0: 0, cu armeanul Pjunik Erevan, echipa sa a suferit nu numai o lovitură psihologică sub forma unei eliminări neașteptate din Liga Europeană, ci și pierderi de jucători.

La începutul sezonului căpitanii Hübschman, Kratochvíl și Holík, în locul înlocuitorilor obișnuiți Pilík, Plechatý și Krob.

Când li se adaugă jucătorii de fotbal răniți Acosta, Kubista, Curikov, Stepanek și Plestil, infirmeria Jablonec este cu adevărat supraaglomerată.Mai mult decât atât, opritorul cheie al lui Břečka nu a jucat meciul din cauza mușchiului rupt al coapsei.

Antrenorul Rada a avut pe banca sa de înlocuire doar Petrovič, o întărire recentă din Muntenegru și tânărul Peřina, Dominik Breda, Velich ba chiar Cherka, în vârstă de 15 ani,…Doležal l-a înșelat în mod inteligent pe următorul neimportant al lui Novák de la Budweis, a prezentat imediat mingea din lateral în fața porții marcate de Sýkora, care și-a deschis scorul cu cel de-al treilea gol al sezonului.

“Mă bucur că mi-a fost dor, dar trei goluri nu înseamnă nimic. Când am cincisprezece, putem vorbi despre asta.Desigur, aș prefera să câștig ”, a spus Sýkora.

Acesta a fost singurul obiectiv al primei reprize, în ciuda mai multor oportunități bune de ambele părți. Locuința a ieșit din taxi. Mai întâi a ars Schranz sută la sută, dar în minutul 49 a lovit frumos prin perete de la lovitura de pedeapsă Čolič și a biruit un anumit portar Hrubý. S-a decis cu privire la împărțirea punctelor, pentru că nu a oferit niciun alt mare joc de luptă.Din cauza accidentărilor am pierdut trei jucători, a trebuit să improvizăm, dar jucătorii care i-au înlocuit s-au descurcat bine ”, a spus antrenorul Petr Rada.

“Meciul a venit la scurt timp după ieșirea din Liga Europeană, așa că am avut un pic de durere de cap, dar am spus jucătorilor că cupa a dispărut și acum trebuie să marcăm din nou puncte.” Obiectivul pe care l-am obținut a fost, probabil, inutil, dar luăm tragerea la sorți. ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *