Lovitura liberă a izbucnit un punct: l-am lovit cum am vrut

fotbal

Boemii de Sud nu au reușit să câștige a treia încercare pe terenul de acasă. Ei au cinci puncte în prima tabelă a ligii după patru runde.

„Remiza este corectă. Suntem mulțumiți de performanță și în finală de rezultat. Am făcut o greșeală uriașă, iar oponentul a reușit să ne pedepsească “, a spus antrenorul de acasă David Horejš. Oportunistul Pavel Novak a scăpat pe linia laterală în fața lui Dolezal, a mers la poartă și a prezentat balonul către mijlocașul apropiat Jablonec Sykor, care nu a greșit. Pentru casă, un duș la care nu se așteptau.

„Nu a fost vorba doar de o luptă. Apărarea a fost întinsă. A existat un decalaj mare.A doua oprire a fost la 50 de metri și un astfel de adversar poate doar pedepsi. Este pacat. În caz contrar, următorii au jucat un meci minunat. Trebuie să jucăm aceste jocuri până la zero pentru a avea succes ”, a spus antrenorul de acasă. Asta chiar și-a luat prima mare șansă. Javorek a apucat un balon pe jumătatea lui Jovovic. El a mers la poartă, a trimis mingea lui Ledecký, al cărui șut din limita varului Hrubý a sărit chiar în fața sa și a curățat mingea care a avut fundași în fața lui Javork alergând. Ve 31.minutul a marcat portarul Staněk, care a trecut prin lovitura din fața suprafeței de pedeapsă, dar această greșeală a surprins-o pe Sykora, care nu a putut curăța mingea în poartă și a luat-o de la apărători.

Ei nu au făcut. Pe partea gazdă, din partea echipei vizitatoare, atunci au fost presiuni în ultimele cinci minute, dar fără efect de gol. „A fost o rușine. Cred că ar fi trebuit să beneficiem mult mai mult din prima jumătate. Eu personal mi-aș fi schimbat obiectivul pentru câștig “, a spus Jan Sýkora după meci.

În a doua repriză, boemii de sud au zburat în meci mai activ. Deja la 47 de ani.Ivan Schranz a avut o mare șansă în primul minut, dar nu a reușit să dirijeze centrarea lui Mršič în poarta goală.

Un minut mai târziu, însă, Střelecký ostrov s-a bucurat. De la 25 de metri, Benjamin Čolič s-a ridicat pentru o lovitură liberă și a lovit perfect. Portarul Hruby a întins cât a putut, dar nu a ajuns la minge.

„Așa ne practicăm. Am crezut și am vrut să-l lovesc în timp ce l-am lovit ”, trăgătorul a descris un obiectiv important.

Cu punctul a fost satisfacția

“Mă bucur că a lovit-o așa. Puteți vedea asta. Are tehnica săpăturii.Am pierdut două puncte cu Sparta în ultimul joc din cauza situației standard, așa că cel puțin am returnat punctul datorită standardului ”, a explicat antrenorul gazdelor. Spectatorii au văzut apoi șanse de ambele părți. La Jablonec cel mai mare a fost Sýkora, care în minutul 53 a apărut pe un var mic, unde l-a înregistrat pe Matoušek, dar în toamnă nu a terminat cel mai exact și portarul Staněk a pornit reflexiv. „A fost o rușine. Nu mi-a fost greu să termin ”, a explicat mijlocașul echipei din Boemia de Nord.Apărarea oaspeților s-a abătut de la Javork în ultima clipă.

„Avem un punct în plus. Este foarte important pentru noi după rezultatul cu Erevan când am ieșit. A fost o perioadă scurtă de timp și sâmbătă am plecat la Budejovice. Știam că nu este nimic ușor pentru noi. Budweis a fost susținut de o performanță trecută la Sparta. Toată lumea a văzut-o. Am făcut-o. Este pacat. Cehii au avut câteva experimente și din acest punct de vedere avem un punct ”, a adăugat antrenorul invitat Petr Rada. Acesta va fi prezentat în weekend la Příbram. Vor reuși să înscrie acolo un scor complet și vor începe Tomás Sivok? „Decizia îi revine.A luat o săptămână pentru a se gândi “, a adăugat David Horejš.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *