Șase lovituri pe ansamblu. Baník l-a schimbat pe antrenorul Panik

fotbal

Jucătorii Opava au avut o singură schimbare în linia de bază în comparație cu meciul precedent din Mlada Boleslav (1: 4) – după accidentare, mijlocașul Zavadil a înlocuit-o pe Řezníček după accidentare.

Dar Baník a mai avut șase alte persoane după ce a pierdut la Teplice 0: 1 jucători! În apărarea lui Fillo, care s-a întors după ce a fost expulzat, i-a înlocuit pe Celba și Šindelář Procházka, în rezerva Hrubý Jirásek și de Azevedo Granečný. În atac, Smola cu Kuzmanovic Barosh cu Diop.

Ofensiva Ostrava a fost ocupată recent de invadatorii lui Opava. „Sunt motivați pentru un astfel de meci. Amândoi au marcat înainte, iar jucătorul crede că. Acesta este motivul pentru care au primit prioritate “, a declarat antrenorul Ostrava, Bohumil Panik.

Leč Kuzmanovič s-a retras după prima repriză. Îi era teamă că judecătorii nu-l vor exclude după infracțiunea sa de la 14 ani.minutul a arătat un cartonaș galben.

„Imediat după ea, a fost în sarcina lui Kuzm să vadă cum vibra, acesta fiind motivul principal al rotației. Dar mai aveam nevoie să terminăm jumătatea timpului și să începem Diop, care apoi a mers la tribunal ”, a spus Panik. „Carlos este un jucător cu o soluție neobișnuită. Performanța sa nu a fost lipsită de erori, dar poate ocoli adversarii, renumerarea și scorul “, a spus antrenorul. “Shindy a avut probleme să intre în ritm de la început, dar a doua repriză a fost mai bună.” Și-a rănit umărul în prima jumătate. „Avea o mână fermă. La jumătatea drumului a primit un strop.Este un tip care poate dura mult, dar durerea a fost mare, așa că a trebuit să se transforme. El va merge la examen și va vedea ”, a spus Bohumil Panik.

Václav Procházka a început partida. „El și-a arătat experiența, citind jocul. Ne-a ajutat foarte mult. Echipa s-a calmat, câștigând capete importante pe primul pol ”, l-a lăudat antrenorul. Va rămâne la coadă când Jan Lastuvka, care are probleme cu umărul, se va întoarce? „Cred că Lašta va începe să exerseze cu noi începând de luni.A avea doi astfel de portari este un lucru grozav. ”Evitați răspunsul direct.

Opava a făcut schimburi după pauză

Antrenorul lui Opava, Ivan Kopecky, a făcut o singură schimbare în bază, dar deja la nouă minute după pauză au alternat ambii mijlocași extreme. Šulc a fost înlocuit de Stán, iar Zapalač a fost înlocuit de Stáňa.

„Nici Mondek, nici Zapalač nu au fost în regulă, așa că am vrut să reînviem jocul din timp”, a spus Kopecký. “Dar, pe măsură ce a trecut timpul, am încercat să facem presiune asupra adversarului, dar a mers la o pauză rapidă cu fiecare ocazie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *