Sigma timidă și zborul Beneš nu erau suficiente. Olomouc a început primăvara slab

fotbal

„Benes și-a apărat fără echivoc calitatea. Singurul jucător care a reușit să câștige meciuri cu Doležal ”, a lăudat antrenorul Václav Jílek. Fanii Sigma nu l-au uitat. „Și nu vor uita niciodată, este o natură cehă”, nu reprezintă capul. De aceea, a fost mulțumit că meciul a fost tăiat. Roman Vatajelu l-a găsit pe o vară mică, în timp ce un tanc s-a despărțit de spatele lui Jemelka și a șters mingea din spatele unui Bucht neputincios. Done.

Jablonec a câștigat primul meci de primăvară la Olomouc 2: 1 și a sărit pe locul trei. Bine meritat. El era mai bun. În mișcare, în combinație. Și al paisprezecelea Sigma?Dacă vă așteptați să mergeți foame la salvare, contrariul era adevărat. Ea a arătat o performanță temătoare.

„Ne-a lipsit încrederea”, a spus Beneš. În plus, pentru următorul meci de la Boemia, l-a atacat pe atacantul lui Nešpor cu dispecerul Kalvach…

„Sunt de acord că Jablonec a fost mai bun. Am întâlnit o echipă foarte puternică, care a prezentat o performanță de calitate. Au ținut mai mult calmul, făcându-i mai periculoși ”, a recunoscut Jílek. „Nu am făcut nimic deloc, eram sterili. Nu am arătat prea multe, sunt dezamăgit. Așteptările au fost mult mai mari. ”

În prima jumătate, casa a ajuns la lovitura inexactă a căpitanului Veprek. Altfel, nu bate.Nici un colț.

Houdek a refuzat pedeapsa Sigma le. Avertismentul nu a fost suficient.

„Mi-a plăcut abordarea tuturor jucătorilor”, a lăudat Petr Rada, antrenorul lui Jablonec. „Mai ales partea stângă, Sobol – Vatajel, a lucrat pentru noi.Apreciem foarte mult victoria, în timpul iernii cadrele au trecut prin multe schimbări, iar lipsa unui gazon accidentat, am fost în incertitudine. ”

“Vatajelu a arătat o performanță extraordinară, Tomas Zahradnicek s-a descurcat bine”, a spus Jilek, dar mai degrabă a făcut un alibi pentru intenția sa tactică eșuată. Și dacă judecătorul Houdek ar judeca mâna coloanei vertebrale a lui Jablonec Břečka, pe care o avea din corpul său ca o pedeapsă, nimeni nu va fi surprins. „Dar geaca mea ar fi căzut la pământ mai devreme”, a spus petrelul deja relaxat al Consiliului. „Cineva mi-a spus că a împușcat singur mâna și în acest caz nu va câștiga. Nu stiu. Regulile au o mulțime de interpretări.Cred că arbitrul a văzut-o de aproape. Apoi nu au vorbit la Jemelka cu balonul centrat cu Veprek, balonul reflectat a trecut Holes frumos sub Kubista și glumețul, care l-a înlocuit pe Kratochvil-ul accidentat, împușcat puternic sub transversală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *