Cehia – Finlanda 3: 1. Jucătorii de hochei au reușit din nou, hotărâți de frații Zohorn

Hockey

Joi, toți frații s-au alăturat suedezilor, doar Finlanda și Tomas și Hynek Zohorn au jucat împotriva Finlandei. Cei doi au luat golul victoriei în minutul 34, când au ratat renumerotarea. Tomas l-a înregistrat pe Hynek și a marcat.

„A fost un obiectiv important. Imediat mi s-a părut că a fost cu fratele meu. Ne-am bucurat împreună și a fost frumos. El mi-a dat o slujbă grozavă, a avut o situație dificilă ”, a lăudat pentru cooperarea cu fratele său Hynek Zohorn.

„Cu excepția primelor zece minute, când am jucat fără tactică, iar finlandezii aveau un pic de mână de sus, eram în controlul total al meciului.Am patinat bine, am început să terminăm adversarii ”, a fost antrenorul Miloš Říhá.

Petr Holík a deschis scorul în minutul 30. Când Holík a trimis o altă pasă lui Sekáč pentru șutul final, fundașul care a revenit din Finlanda a ajuns în pas și a bătut pucul în spatele propriului portar Rasmus Tirronen. curge după încercarea lui Tomáš Kundrátek. Atacantul Roman Horák a primit trei penalty-uri de 2 minute de la arbitri, centrul lui Jan Kovář s-a dus în cabină cu o penalizare de cinci plus până la finalul meciului încrucișat la unul dintre pensionarii finlandezi.Într-adevăr, singurul gol finlandez a fost marcat după al treilea penalty de la Horák, când a fost împușcat Ville Pokka. team.

“Mai ales portarul a fost grozav, Roman Will a fost ireal”, Tomáš Kundrátek a fost de acord cu premiul.

a blocat focurile. Au jucat cu adevărat responsabil. Trebuie să spun că au făcut-o cât mai ușoară pentru mine. Cu fiecare intervenție m-am simțit mai bine cu privire la performanța mea “, a spus Will după meci.

” Finlandezii nu știau prea multe despre apărarea noastră, nu au putut reacționa.Băieții au pedalat, a fost absolut performanța echipei, susținută de un portar excelent ”, a adăugat Říha.

Jiří Sekáč a fost, de asemenea, încântat. „Am așteptat să obținem în sfârșit un rezultat și acum am reușit. Cred că începe să se așeze. Cred că a fost mult mai bun decât evenimentele anterioare ”, arată pozitiv.

Duminică, echipa cehă va înfrunta Rusia de la ora 12, urmăriți online aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *