Familia Stránský are hochei în sângele lor. Matěj așteaptă un an de reprezentare

Hockey

Doar ia în considerare. Fratele său mai mic Simon joacă liga în plus pentru Vítkovice. Tata Darek antrenează liga a doua Orlová. Unchiul Vít și Vladan au încercat exotismul cu hochei cu antipode, cel de-al doilea a pus chiar pe tricoul echipei naționale a Australiei.

Bunicul Vladimir poate fi cel puțin egal în anumite moduri. După o pauză de un an, avansul puternic este din nou în echipa națională, care îi va provoca duminică pe finlandezi și pe ruși duminică (ambele dueluri încep la ora 12.00).Și spre deosebire de victoria de joi de 5: 2 asupra suedezilor, antrenorul Milos Riha și Stransky se vor detașa asupra suedezilor. „Anul trecut mi-a dat încredere că nu eram un jucător atât de rău cum credeam. În plus, acum sunt în Suedia, unde cel mai înalt nivel de hochei este în Europa. ” Euro Hockey Tour joacă într-o țară în care un tânăr jucător își câștigă viața. Chiar și un pic de atac asupra lui Mora înseamnă că nu va nega genele familiei.Matěj, în vârstă de douăzeci și cinci de ani, este în juniorul canadian de trei ani, a luptat în zadar pentru NHL la o fermă din Dallas, timp de patru sezoane. Peste un an a luptat la Cherepovets, Rusia, în toamna când s-a mutat în liga suedeză. „Cred că îl avem în familie. Chiar și fratele meu a călătorit prin Canada ”, spune Stránský.

„Unchiul (Vladan) locuiește permanent în Australia. Voia să încerce din nou ceva nou. S-a dus acolo să studieze, și-a găsit hocheiul și soția. El lucrează, construiește case și este fericit. ”El însuși a stabilit rapid o poziție în mare. El devine mare de spațiu, joacă jocuri de putere, marchează.În primele atacuri le-ai numi pe cehi ca Stránský în nordul Europei.

“Liga mi se potrivește, seamănă cu America, unde este mai puțin timp pentru toate”, compară el. „Mora este un club de familie într-un oraș minuscul, acolo, cool. Hockey vă înveselește pe toți, vă salută pe stradă și în drum spre cumpărături. ” Se va întâlni cu fratele său în ținut?

Care este diferența dintre Cherepovsky, care s-a deranjat în KHL și a înlocuit jumătate din antrenorul și managerul său în ultimele luni.Dar chiar și echipa suedeză are muște mici. „Îmi este foarte dor de familia mea și de mic”, povestește Stránský. „Dar după reuniune, vor veni cu mine până la sfârșitul sezonului”. În Vítkovice, Simon, în vârstă de 21 de ani, se numără printre atacatorii stabili și cei mai productivi. Și într-o căutare disperată de tineri capabili, nu este exclus ca în curând să vină la Stránský Vítkovice o invitație la petrecere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *