Fanul lui Avraam: nu aș aștepta semnătura lui Rossi, cele trei zile ale lui Charles

Moto

„Am fost fascinat de cât de bine m-am simțit aici, mi-a plăcut aici”, spune Ischer, acum un bărbat în vârstă de 38 de ani. „Tatăl meu a avut ceva afaceri aici în 1998, așa că m-a dus pe padoc în timpul Marelui Premiu. Nu am ratat cursa din acel an. Este o prioritate pentru mine să fiu aici ”, a spus el în weekendul de curse, când a fost din nou în padoc. În special sportul cu motociclete Brno și Brno.

Odată ajunși pe unul dintre circuitele italiene, Ischer a fost încântat să descopere călărețul de motociclete Brno Jiří Mrkývek într-un autobuz vechi Karosa. El îl semnase pe un poster pe care îl păstrase în memorie.Dar acest lucru nu a fost nimic contrar când în 2006 l-a întâlnit pe Karl Abraham la început pe circuitul Sachsenring din Germania.

„Nu știam nimic despre el, cu excepția faptului că este din Cehia și Brno. M-a interesat mai mult. Pe atunci Thomas Lüthi călărea din Elveția, dar el este din partea germană, eu sunt din Franța. Este ceva similar cu o altă țară. Karel m-a impresionat prin deschiderea și relația sa cu fanii. Nu vorbea prea mult engleza, doar câteva cuvinte. Acolo a început contactul nostru ”, își amintește Ischer cu entuziasm, ca și cum ar fi vorbit despre o acțiune care s-a întâmplat săptămâna trecută.Lângă el se afla fiica sa de doisprezece ani, în șapca nr. 17, călărește Abraham. . „Nu am fi plecat acasă fără asta. Nu aș aștepta un minut Rossi sau Marquez, ci trei zile pentru Kája. Din fericire, domnișoara lui Hank ne ajută ocazional; Poate ne putem spune la ce oră va veni Kája la camion, ca să nu ne lipsească de el ”, a spus el cu un zâmbet pe buze.

Dorul după motocicleta lui Abraham Brno.Stă într-un hotel bun, merge la restaurante de calitate și se bucură de timp în afara programului de curse. „Îl cunosc pe Špilberk, casemate, Petrov, centru. Îmi place Brno. Întotdeauna fac un al doilea Crăciun aici, spune el.

Activitatea lui Ischer este departe de a fi limitată doar la imagini. Are două salopete Abraham la domiciliu, se presupune că a cumpărat 700 de kilograme de fotografii, medalii și alte materiale din Circuitul Masaryk de la unul dintre martorii săi și visează să cumpere una dintre motocicletele lui Abrahamn într-o zi. chiar pe circuit.

“M-am trezit și am fost în curse”, a strălucit el. Dar acesta nu a fost singurul motiv. El a observat că sigla lui Abraham era pe motocicleta lui. „Este o cazare foarte scumpă, dar voi plăti bani cuiva care sponsorizează Karel.Este o investiție bună ”, explică el cu o față serioasă. Stătea în dreapta lui, pe care o luase de mai multe ori, desigur.

Ischer nu este singurul fan străin al lui Karel Abraham. Există chiar și o filială franceză a fanclubului, fani din toată Indonezia vin la Brno. Dar puțini dintre ei pot spune că a dat mâna cu Avraam chiar în fața casei sale. „Am venit să-l văd și am vorbit cu mine”, spune elvețianul indomabil.De asemenea, își amintește cum l-a cunoscut pe tatăl călărețului, Karel Abraham cel Bătrân, la centrul comercial Olympia. . „Oamenii îl invidiază. Le explic că nu știu că nu există bani în spatele tuturor ”, Ischer se supără.

În urmă cu nouă ani, el a fost uimit când Abraham a câștigat cursa de la Valencia la Moto2. „A fost ca: wow! Nu-mi venea să cred ”, își amintește el. Deși această victorie nu a fost urmată de călărețul Brno, Ischer ca un bun fan nu deranjează. „Diferențele sunt minime. O fracțiune din timp. Dacă Charles este al șaptelea sau al douăzeci și primul nu contează.Încă îl susțin. “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *