Pariaza pe cele mai cudate sporturi la 22Bet

Cricket – Pariati pe o serie de meciuri de Cricket din intreaga lume. In Romania, acestia pariaza piete pentru Big Bash cu mult inainte de inceputul turneului.

Fotbal – Pariati pe ultimele meciuri de fotbal din Romania si din strainatate. Acestea includ o cantitate imensa de ligi din EPL pana la divizii inferioare din fotbalul din America de Sud.

Curse – 22Bet are piete de pariuri pentru cursele de cai, galbenele si Harness Racing. Acopera toate cursele din Romania de-a lungul saptamanii si, de asemenea, au piete internationale de curse.

Pietele de pariuri NRL – NRL sunt disponibile cu cote cap la cap, precum si linie si cote 1-12 sau 13+.
US Sports – Principalele ligi sportive din SUA, precum NFL si NBA, pot fi pariate la aceasta casa de pariuri.  Alte sporturi pe care le pot oferi piete pentru: box, golf, hochei pe gheata, tenis, volei si multe altele.

Desi aceasta casa de pariuri nu ofera o aplicatie mobila, in schimb, ea include un site web mobil. Site-ul mobil este practic o versiune simplificata a site-ului. In coltul din dreapta sus, veti gasi inregistrari, link-uri de conectare si meniul principal. Pagina principala consta in piete populare de pariuri live si posibilitatea de a gasi rapid piete de pariuri sportive.

Exista, de asemenea, o caracteristica de cautare pentru a ajuta utilizatorii sa gaseasca ceea ce urmeaza. Toate pietele de pariuri live pot fi accesate de pe site-ul mobil. Slotul de pariuri este situat in partea de jos a fiecarei pagini si, atunci cand este selectat, va deschide o fereastra pop-up. Pariul de pariuri este usor de utilizat cu o sectiune limpede pentru a intra pe o miza.

Optiunile bancare de depozitat la aceasta casa de pariuri sunt abundente. Acestea ofera elementele de baza ale cartilor de credit, dar apoi trec in optiunile mai avansate. Aceasta include o serie de portofele electronice, sisteme de plata si criptocurrency.