Pliskova a biruit duo-ul românesc, Siniak nu a fost suficient pentru Halep

Tenis

Misiunea, a cărei finalizare de succes ar însemna apărarea titlului de Fed, a fost începută foarte mult de Karolína Plíšková, care a reușit să se ocupe de Mihaela Buzarnescu în două seturi.

pro ČT. „Primul set a fost clar mai bun, dar apoi adversarul meu s-a ridicat. În al doilea set, am așteptat pauza și mă bucur că s-a dovedit așa. ” În ianuarie, ea a câștigat turneul de la Brisbane și a ajuns în semifinalele Australian Open, iar în Fed Cup a ajutat Cehia să câștige în toate cele șapte partide în care a lovit jocul.Și acum a făcut primul pas pentru extinderea acestei serii.

După o introducere clară a venit o luptă grea

Primul joc al jocului 11 minute și Pliskova s-au confruntat cu două rupturi în el, promițând un duel echilibrat și o tracțiune de război la fiecare fiftin.

Dar opusul era adevărat.

Lupta de plumb 1: 0 Plzková s-a liniștit, jucătoarea de tenis cehă cu o privire de ansamblu a câștigat următoarele patru partide. Buzarnescu părea nesigur, nu a urmărit un joc dur, cu minimum de erori din partea lui Pliskova. Românca a marcat un succes onorabil la 0: 5, dar nu a evitat o pierdere rapidă a primului set.

În actul secund, însă, o româncă stânga a ținut pasul cu favorita ei de acasă.În cel de-al treilea joc, care a durat aproape un sfert de oră, ea a arătat voință și rezistență puternică, îndepărtând două rupturi ale femeilor cehe și transformându-se în cel de-al șaptelea gembolum. La 4: 4, ea a profitat de momentele mai slabe ale adversarului, a lipsit-o de serviciul ei și a încheiat meciul în siguranță.

„Nervii și atmosfera din Fed Cup sunt ușor diferite, este nevoie de un timp pentru a se obișnui. Când m-am săturat și am fost nervos, am intrat în ea și a fost bine ”, a spus Cehia.

Halep-ezitarea nu s-a oprit, ci a dat cu piciorul

În locul unde a avut premiera în urmă cu doi ani. în Fed Cup, Kateřina Siniaková s-a întors.În lipsa lui Petra Kvitová, a primit încredere din partea căpitanului Petr Pála pentru single-uri, iar sâmbătă a cedat la recentul număr 1 mondial, Simona Halepová.

Siniaková. Jocul a fost solid, am avut doar mai multe fluctuații decât adversarul meu și ea s-a îmbunătățit ”, a adăugat ea.

O cehă în vârstă de 22 de ani a intrat în joc nervos, pierzându-și transmiterea inițială și adesea riscând prea mult. Românca a apărat cu răbdare linia de bază, iar când Siniak a văzut că greșeala nu va veni de la ea, a încercat să ia decizii cu privire la propriile sale activități.

Halep a verificat în siguranță progresul setului de deschidere.În momentul în care a lipsit-o pe Siniak de serviciu pentru a doua oară, i-a răsfățat conducerea 5: 2. Apoi a condus la servirea 40-0, a avut trei setboli.

Dar apoi a arătat o întrerupere puțin văzută cu un player de formatul ei.

Ea a comis două greșeli duble la rând, apoi a aruncat o față ușoară lângă tribunal. Siniak a prins ocazia de șoimi și a coborât la 3: 5. Și când a reușit să facă service la o clipă mai târziu și și-a retras conducerea pentru un singur joc, era vizibil incertă sub presiune.

Dar România a reușit să livreze pentru a doua oară.Deși pierde 0-30 și aruncă din nou al patrulea setbol cu ​​o dublă greșeală, două mari servicii au salvat-o la momentul potrivit.

Criza bine depășită l-a liniștit pe Halep, iar Lumea Trei a pus în sfârșit cursul pentru ea în direcția dorită.

Siniak nu se putea baza pe serviciu, primul nu a intrat în instanță, al doilea a rezistat adesea. La începutul celui de-al doilea act a pierdut ambele servicii și a pierdut curând 0: 3. Pe parcurs, a căzut complet și a primit un canar. „Nu a fost atât de clar, au fost schimburi. Desigur, sunt supărat că a fost 0: 6, a spus ea.

Programul de duminică, care începe și la ora 13:00, va deschide un meci al liderilor de echipă Plíšková și Halep, cu Siniak și Buzarnescu nominalizați pentru următoarele selecții.Siniaková, Barbora Krejčíková și Irina-Camelia Begu, Monica Niculescu a raportat la dubla finală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *