Vedeta rămâne acasă. Jucătorii de baschet vor juca Campionatul Mondial fără Veselý răniți

Tenis

A încercat ce a putut. Dar verdictul final este nemilos: Jan Veselý nu poate face acest lucru. Giant, care a fost primul ceh din istorie care a fost desemnat cel mai bun jucător al Euroleaguei de anul trecut, a avut probleme pe termen lung cu genunchiul.

“Din păcate, nu va funcționa la Campionatul Mondial”, a spus el. „Nu am renunțat, dar sufăr de genunchi din ianuarie, sănătatea este mai importantă.Îmi pare rău că nu pot juca cu băieții din China, am avut un succes uriaș în calificare. ”

„A fost o decizie dificilă, dar, din păcate, nu sunt în măsură să mușc și să spun că doare puțin și voi juca oricum. Așa am jucat a doua jumătate a sezonului trecut, nu este o soluție. Am o lungă carieră înaintea mea și trebuie să mă uit la viitor. ”

Conducerea reprezentanței se pregătea pentru această opțiune. „Am avut indicații”, spune managerul echipei naționale Michal Šob. „Suntem în contact permanent cu Honza.Zilele din urmă au arătat că nu numai că nu este pregătit să ia parte la campionat, dar nu va avea nimic de făcut pentru a se pregăti pentru noul sezon. ” .

“Honza este MVP-ul interimar al Euroleaguei, ceea ce îi conferă un semn de calitate”, afirmă Šob. “Echipa cu siguranță joacă mai bine cu el, mai ales în apărare este extrem de valabilă atunci când este pe teren, avem un avantaj înălțime. Dar așa a fost, echipa a reușit să avanseze în campionat aproape fără John. Trebuie să ne ocupăm de asta. Știm despre ce suntem.Nu mai merită să speculăm dacă va veni sau nu John. ”Jan Veselý în tricoul echipei naționale. Ce dorim, nu avem beri pe termen lung în Republica Cehă, a fost greu să ne așteptăm să scoatem iepurele din pălărie “, spune Šob.

“Ondra este o afacere mare pentru noi, indiferent de Honza, nu avem la fel de mulți jucători de peste 210”, spune managerul echipei naționale. „Linia de pivot este o durere de cap, pe de altă parte există jucători care au trecut prin întreaga calificare.Au calitatea de a juca o porțiune de minute mai mare decât acum. ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *