Un lot indulgent pentru Slavia. Pe drumul către Liga Campionilor se află Clujul sau Celtic

UEFA Liga Campionilor

Este acceptabil și poate fi un bilet de loterie foarte atractiv. Celtic vs. Prelim. Clujul a fost unul dintre cele fezabile în ochii slavilor.

„Dacă Celtic avansează, pe care l-am dori cu toții de la pereche, sunt foarte mulțumit de biletul la loterie. Din cele patru probabile, deși fiecare echipă mai joacă, am avut Celtic pe primul loc. Deși cred că Copenhaga ar fi cel mai acceptabil sport pentru noi dintre cele patru echipe. Dar este Scoția, o atmosferă minunată “, a spus antrenorul slav Jindřich Trpišovský. „Dar oricine vom primi vor fi meciuri dure.Mai degrabă, cred în Celtic și aștept cu nerăbdare să văd din nou insulele. ”

Doar Slavia și campioana elvețiană Young Boys Bern sunt încă unii participanți la etapa a patra, celelalte cluburi încă nu au reușit. Prin urmare, campioana Cehiei a fost atrasă de o pereche de rivali.

Slavia va primi un bonus de 15,25 milioane de euro pentru avansarea în faza grupelor, care este de peste 393 de milioane de coroane. Dacă antrenorii antrenorului Jindřich Trpišovský nu au trecut de runda a patra, ei vor “cădea” în grupa de bază a Ligii Europene, de la care au avansat în faza de primăvară în sezonul trecut și s-au luptat în sferturile de finală.

UEFA plătește „dureros” 5 milioane EUR pentru eliminarea în a patra rundă a rundei, echivalentul a aproximativ 128 milioane CZK. În plus, pentru participarea la Liga Europeană este un bonus de bază de 75 de milioane de coroane.Slavia are astfel o anumită 203 de milioane de coroane.

variantă română: de trei ori în grupul de bază LM

Cluj nu este pentru cehă cluburi rivale necunoscute. În 2009, ea a învins Sparta (2: 3 și 0: 2) în Grupa Ligii Europene, dar trei ani mai târziu a eliminat pe Liberec (1: 0 și 2: 1) în calificarea Ligii Campionilor.

Clujul este campion român de cinci ori, câștigând în ultimii doi ani înaintea FCSB. În actualul sezon, după patru ture, este pe locul doi, marcând Viitorul Constanța.

A avansat de trei ori în grupul Ligii Campionilor: 2008, 2010 și 2012.un pre-zbor peste Astana și Maccabi Tel Aviv, ceea ce nu este o carte de vizită proastă. Dan Petrescu, în vârstă de cincizeci și cinci de ani, a lucrat în Anglia timp de opt ani, jucând la Chelsea timp de cinci ani, cu care a câștigat Cupa Câștigătorilor Cupei în 1998. În 1989 a jucat cu Steaua București pentru finala Cupei Campionilor Europeni.

Varianta scoțiană: memoria lui Madden

Celtic Glasgow este un campion scoțian de 50 de ori, popular pe insule. club cu fani fideli și numeroși. În Europa, însă, nu este o spaimă, deși uneori interesantă. În a doua rundă preliminară, echipa estonă Nömme Kalju nu l-a verificat prea mult.

Nu are nicio stea în cadru.De interes este mijlocașul neozeelandez Daniel Arzani, care este oaspete din Manchester City. Anul trecut, s-a speculat în legătură cu Arzani că Slavia a fost pe lista de întăriri care urmează să fie găsite.

Slavia și Celtic s-au întâlnit cu două înainte de vară în pregătire; Slavia s-a alăturat apoi liniei: Lastuvka – Frydrych (46. Boril), Jugas, Deli (46. Bilek), Flo (73. Svento) – Tecl (46. Van Buren), Husbauer (46. Altintop), Schuk, Rototen ( 73. Alvir), Mingazov (63. Trubač) – Škoda (46. Mešanovič). A jucat pentru Celtic la sfârșitul secolului XIX și la începutul secolului XX.În iunie, Clujul a învins Sparta 1: 0 în pregătire. „Îndrăznesc să spun că va fi foarte echilibrat, deoarece Clujul are o echipă foarte puternică. Am văzut pregătirea cu Sparta și am jucat minunat. Cu toții vom înveseli Celtic “, a declarat Trpisovsky.

Ar fi Ajax Amsterdam, care la 3 ani.Prolog joacă cu PAOK Salonic

Chiar și clubul grec a câștigat respectul, a câștigat anul trecut în liga fără înfrângere cu cinci puncte în fața lui Olympiakos, care în preliminariile secundare a scăpat de vicecampioana cehă Pilsen Champions League.

Alți posibili rivali ar fi deja similari cu Celtic sau Cluj-Napoca pentru Slavia, deși ar putea fi un pic neplăcut.

Crvena zvezda Belgrad a participat anul trecut la o etapă de grupă în care a învins chiar Liverpool, un câștigător ulterior. Acum doi ani, a făcut față cu ușurință Spartei în runda preliminară a Ligii Europene.

Echipa sârbă va contesta FC Copenhaga, rivalul de anul trecut al Slaviei din grupul Ligii Europene.Slavii din Danemarca au câștigat 1: 0, duelul plictisitor din Praga s-a încheiat cu o remiză fără apărare. După înfrângerea exterioară acasă a câștigat în mod clar 3: 0. Dar atenție, în primul tur l-a învins de două ori pe Ludogorec Razgrad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *