Cupa Mondială a femeilor atrage mâna la meciuri Matildas unice

Uncategorized

Devine rapid una dintre garanțiile vieții. Moartea, impozitele și cosmosul găsind o modalitate de a împerechea Matildas și Seleção la Cupa Mondială Feminină FIFA.

Reflectând la extragerea din această dimineață a Cupei Mondiale 2019 din Paris, antrenorul Matildas Alen Stajcic a fost flegmatic, remarcând că „Am jucat Brazilia de atâtea ori în ultimii trei sau patru ani că nu sunt deloc o necunoscută.” Femeile din SUA vor apăra Cupa Mondială din Franța.Iată cu cine se vor confrunta Citește mai mult

Cele două părți s-au întâlnit la fiecare dintre ultimele trei Cupe Mondiale (ultimele 16 în 2015, fazele grupelor în 2011, sferturile de finală în 2007) și în sferturile la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, precum și în Turneul Națiunilor numai cu invitație.

Cu trei victorii în ultimele patru jocuri împotriva sud-americanilor – cel mai recent fiind un Sam Kerr inspirat 3 -1 dezmembrare la Turneul Națiunilor în iulie (și cea mai faimoasă demolare cu 6-1 în ediția corespunzătoare în 2017) – oricât de remarcabil pare, ar putea fi un sentiment de ușurare faptul că Brazilia a fost potul pe care l-au tras două echipe alături de Matildas; având în vedere campionii Euro 2017 din 2017, Olanda a fost o altă posibilitate.

Cu toate acestea, merită să ne amintim că această Cupă Mondială reprezintă probabil șansa finală pentru o cohortă braziliană iconică de a înclina premiul final al fotbalului.Întoarcerea lui Cristiane la ranguri la începutul acestui an, după ce s-a retras în 2017, ca protest față de tratamentul față de echipa braziliană și demisia antrenorului Emily Lima și, desigur, prezența Marta, votată în 2018 jucătoarea anului a FIFA, face Brazilia, o propunere foarte experimentată.

În timp ce jocul din 13 iunie de la Montpellier va capta titlurile și va sta cu siguranță în partea de sus a oricărei liste de meciuri de care trebuie să fii atent, celălalt grup C al Matildas adversarii din Italia (care apar pentru prima dată la o Cupă Mondială din 1999) și Jamaica (care apar pentru prima dată la Cupa Mondială) oferă un set diferit de provocări.

Matildele își deschid Cupa Mondială pe 9 iunie împotriva italienilor clasați pe locul 16, jucând în prima lor cupă mondială din 1999.În ultimii ani, scena profesională din Italia a înflorit, cu Juventus, Roma și Fiorentina printre cluburile masculine din Serie A pentru a scufunda investiții și eforturi semnificative în dezvoltarea echipelor feminine, ceea ce vede jucătoare ale echipei naționale talismanice, precum atacantul Cristiana Girelli (care înregistrează un în fiecare meci pentru Italia), susținând schimbul său pentru Juventus.

Creșterea lui Azzurre este paralelă cu aceasta într-o manieră care amintește de succesul Matildas în tandem cu creșterea W-League, calificându-se pentru că Franța a câștigat toate, cu excepția unuia dintre meciurile lor de calificare.Cu rezultate uniforme în mod rezonabil – în opt întâlniri, fiecare echipă a câștigat trei, iar celelalte două meciuri rezultând egaluri – partea italiană organizată în mod caracteristic nu este o simplă propunere.

Între timp, clasamentul mondial Partea 53, Reggae Girlz, împotriva căreia Matilda încheie jocul de biliard la Grenoble pe 18 iunie, prezintă o provocare diferită: cea a necunoscutului.

„Jamaica este probabil cea mai grea echipă, pentru că au abia recent a început să joace din nou la un nivel înalt ”, notează Stajcic.

Pierderea din noiembrie a lui Matildas în Chile, o echipă considerată„ inactivă ”de FIFA în 2016 din cauza lipsei de jocuri în afara clasamentului pentru o vraja), servește ca un memento despre cât de repede se schimbă averile în joc – și cât de mult se poate realiza într-un spațiu de timp relativ scurt.În consecință, Stajcic nu se face iluzii la nivelul îngrijirii necesare pentru a-și pregăti cel mai bine echipa în următoarele șase luni, dacă vor să își performeze potențialul și să-și pună amprenta în acest turneu.

„A fost un an dificil în ceea ce privește abordarea încărcăturii jucătorilor, cantitatea de călătorie pe care au trebuit să o facă, cantitatea de leziuni pe care le-am avut în echipă, au existat o mulțime de variabile care au afectat fluența și ritmul echipelor noastre. ”

Majoritatea listei Matildas sunt acum scufundate în sezonul 11 ​​al Ligii W, mulți din spatele unei campanii complete NWSL. Întrucât Stajcic a petrecut câteva zile în Franța pentru a analiza facilitățile, nu există nicio îndoială că, acum sunt dezvăluite identitățile primilor trei adversari ai turneului, pregătirile Matildas au început cu seriozitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *