Franța plină de optimism după ce tinerii își arată clasa

Uncategorized

Franța, cu toată dezamăgirea trecutului recent – într-adevăr, a prezentului – este încântată de viitor. Copiii lor sunt campioni mondiali juniori și doi dintre aceștia au ieșit pe teren aici pentru a arăta că nu sunt prea uimiți de viața printre seniori. Demba Bamba, înfricoșătorul accesoriu cu numele unei stele rock, a ancorat scrumul și a încărcat în general paddock-ul ca și cum jucătorii de rugby internaționali pe deplin profesioniști nu ar fi decât inconveniente care trebuie aruncate deoparte. Slujba lui de zi este cu Brive în Pro D2, divizia a doua franceză. Mare pas în sus?Revenirea uimitoare a Easy.Wales este una dintre cele mai bune ore ale lui Warren Gatland | Robert Kitson Citește mai mult

Între timp, colegul său campion mondial junior la această echipă de seniori, Romain Ntamack, 19 ani, joacă la puternicul Toulouse, este adevărat, dar, în general, în centru, unde a jucat pentru Franța Under-20 . Aici a pășit la jumătatea zborului și a condus spectacolul ca la modul născut – ceea ce, ținând cont de genealogia tatălui său, Émile, probabil că este.

În compania unei energii atât de tinere , chiar și bătrânii și-au ridicat jocul. Yoann Huget, care a îndurat un timp atât de torid la Twickenham, a avut ghinionul să fie ales pentru o perioadă în coșul de păcate, pe care Franța l-a negociat fără pierderea de puncte, dar a reușit să încerce și a arătat milionul de dolari pe care îl face de obicei.Guilhem Guirado și-a pus problemele din ultima rundă – și cuvintele spuse despre asta – în spatele lui.

„Nu cred că acesta este momentul sau locul pentru a discuta despre cele spuse în ultimele zile. ”, A spus căpitanul Franței,„ dar sunt fericit. Ieri am spus că sunt convins că vom juca un meci mare și asta am făcut. ”

Există multe de spus pentru simplitatea evidentului, alegerea jucătorilor în formă , de exemplu, Antoine Dupont la jumătatea scrum cu Ntamack în afara lui, oricât de neexperimentați ar fi. Și apoi se joacă într-o sâmbătă după-amiază însorită, în loc de vineri seara ploioasă a acelei înfrângeri de deschidere de către Țara Galilor.

„A trecut mult timp de când am văzut stadionul atât de plin”, a spus Guirado. „Îi sunt recunoscător pentru oamenii care au ieșit.A fost o atmosferă bună și tocmai asta îmi place să joc într-o sâmbătă după-amiază la ora trei. ”

Dar acolo unde este yang, trebuie să existe yin. Și Scoția a fost cea care a trebuit să o simtă. „Sunt pur și simplu evacuat”, a spus aripa lor Tommy Seymour. „Este vechiul lucru, probabil că s-a spus prea mult, dar am avut cu adevărat o săptămână foarte bună de antrenament. Băieții erau la locul potrivit. Tocmai am ieșit și nu am executat. Nu am fost acolo unde trebuia să fim pentru a obține o victorie într-un loc precum Stade de France. Asta se transformă într-o frustrare completă. Există o mulțime de învățări care trebuie luate. ”

Următoarele sunt Țara Galilor de mare zbor, la Murrayfield, fără îndoială, înnebunită pe vârful recordului lor recent înființat.Gregor Townsend nu ar fi atras de perspectivele întoarcerii lui Finn Russell la jumătatea zborului, dar se speră că până atunci va fi recuperat de la comotie. Scoția are probleme cu câștigarea în deplasare în cele șase națiuni, dar forma lor de acasă este solidă, în ciuda înfrângerii în fața Irlandei în a doua rundă. Ei vor savura să fie următorul obstacol în căutarea Țării Galilor pentru un mare șlem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *