Lawes a exclus că George recunoaște că Anglia a căzut pentru tactica de lichidare a Țării Galilor

Uncategorized

Speranțele Angliei de a câștiga cele șase națiuni au luat o nouă lovitură duminică seara, când Courtney Lawes a fost exclusă pentru restul turneului. Lawes a suferit o tulpină de vițel în înfrângerea Angliei de la Wales cu sâmbătă de 21-13 sâmbătă și se așteaptă să fie eliminat timp de cel puțin patru săptămâni.

Lawes a fost printre cei mai impresionanți interpreți din Anglia sâmbătă, dar a dispărut în etapele finale întrucât Țara Galilor a venit de la 10-3 în jos la pauză pentru a obține o victorie record a 12-a. Eddie Jones speră că absența lui Lawes va fi temperată de revenirea potențială a lui Maro Itoje la forma fizică, cu Anglia încă pentru a înfrunta Italia și Scoția în campionat.

Victoria în ambele ar putea duce în continuare la câștigarea titlului de către Anglia, dacă Țara Galilor ar aluneca în ultimele două meciuri. „[Maro] vine bine”, a spus Jones. „Ar putea fi o șansă [împotriva Italiei].S-ar putea să trebuiască să mă grăbesc, pentru că am pierdut-o pe Courtney. ”

Între timp, jucătorii Angliei au recunoscut că nu au reușit să se ocupe de tacticile de lichidare ale Țării Galilor, pe măsură ce speranțele lor de șlem de șase națiuni au apărut. până la sfârșit – dar a respins criticile dureroase ale lui Warren Gatland conform cărora sunt chokeri mari. Warren Gatland îi avertizează pe Țara Galilor să rămână la pământ sau să se confrunte cu scăderea în Scoția. faptul că trucul de a-l viza pe Kyle Sinckler a dat roade după ce recuzita Angliei a fost retrasă înainte de oră, după ce a oferit două penalizări în succesiune rapidă și a fost preluat de arbitru, Jaco Peyper.

Sinckler – descris de Gatland ca o bombă emoțională – a excelat în primele 50 de minute, dar a fost atras de o luptă continuă cu Alun Wyn Jones, în timp ce bărbatul meciului, Liam Williams, s-a ciocnit și cu Manu Tuilagi, întrucât Țara Galilor părea din ce în ce mai capabilă să intre sub pielea Angliei.

„Cel mai mare lucru au încercat să ia mintea noastră în afara jocului “, a spus Anglia nr. 8, Billy Vunipola. „Ați văzut în a doua jumătate că era mult mai mult negle și am cumpărat asta pentru că am crezut că avem un tampon de șapte puncte.Acolo au crescut și de fiecare dată când jocul a început să se grăbească, unul dintre jucătorii lor a căzut. Au vrut să jucăm la ritmul lor și au făcut asta foarte bine. Lucrul dezamăgitor pentru noi este că nu am tras nici o lovitură în a doua repriză. au luptat înapoi de la 10-3 la pauză, disciplina Angliei s-a înrăutățit progresiv și au cedat șase în a doua repriză. Jamie George a recunoscut că Țara Galilor era mai stradă, dar a respins afirmația lui Gatland conform căreia „atunci când contează cu adevărat, m-am întrebat dacă pot câștiga aceste jocuri mari”. Cred că este nedrept. Warren poate spune ce îi place.El este într-o poziție de putere după ce a câștigat acel joc, așa că fair-play pentru ei. Am mai câștigat jocuri mari înainte și vom câștiga din nou jocuri mari.

„Au renunțat. Trebuie să le oferi respect și meritul pe care îl merită. Cu siguranță, au păstrat presiunea și au valorificat poziția pe teren pe care i-am dat-o printr-o lipsă de disciplină. ”Play Video 0:55 Anglicul Eddie Jones:„ Ne-am dezamăgit ”în pierderea celor șase națiuni în fața Țării Galilor – video

Anglia a coborât pe locul al doilea în clasamentul celor șase națiuni, dar se află la două puncte în spatele Țării Galilor, datorită punctelor bonus împotriva Irlandei și Franței. Victoriile asupra Italiei și Scoției ar fi suficiente pentru a revendica titlul dacă Țara Galilor ar scăpa.Conor Murray sigilează victoria cu puncte bonus în timp ce Irlanda supraviețuiește Italia sperie Citește mai mult

Anglia își va începe pregătirile pentru ultimul bloc de meciuri primind Georgia la baza lor din Oxford pentru sesiuni de antrenament live săptămâna aceasta.

Lawes trebuie să fie considerat o îndoială pentru a înfrunta Italia, după ce a dispărut în etapele finale, dar Jones speră că Maro Itoje va fi în formă după o accidentare la genunchi. „Vine bine”, a spus Jones. „Ar putea fi o șansă [împotriva Italiei].S-ar putea să trebuiască să mă grăbesc, pentru că am pierdut-o pe Courtney. ”

Jones a cerut, de asemenea, ca Sinckler să fie lăsat oarecum slab după condamnarea suporterilor. „Încercarea de a-l scoate în evidență și de a încerca să-l transformi într-un ticălos îi va face un serviciu”, a spus el. „Este un jucător tânăr foarte bun și joacă într-una dintre cele mai dificile poziții de pe teren și va ajunge ca un jucător de testare excelent pentru Anglia.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *