Operațiunile Ascot ale lui Frankie Dettori au făcut ca firmele online să se grăbească să vândă pictori

Uncategorized

Dar orice altceva este nesemnificativ atunci când a fost stabilit în fața aprecierii remarcabile a lui Frankie Dettori, joi, când a câștigat primele patru curse, inclusiv Cupa de Aur și a lăsat rezervările să se uite la un potențial ramburs pentru un 6-cronometru Dettori care ar fi depășit cu mult. 30 de lire sterline pentru „Magnificent Seven” din 1996. Bue Point dublu la Royal Ascot ar putea fi bine să-și ia rămas bun de la sprinter Citește mai mult

În final, au ieșit din închisoare, deși ar fi fost distractiv să văd fețele în camerele de tranzacționare ale marilor firme când Ian Bartlett, comentatorul piesei, a strigat că muntele lui Turgenev a lui Dettori avea „două lungimi clare la stâlpul de furcă” în al cincilea.Și din acel moment, la întâlnirea regală din acest an, unele rezervări nu aveau nicio șansă.

Vineri dimineață, s-a arătat că Bet365, cea mai mare librărie doar pe internet, refuza să le permită puntorilor să dea înapoi toate cinci dintre monturile lui Dettori în același pariu. Și s-au abătut altceva decât patru cai călători în Dettori, în multipli, sâmbătă, când SkyBet s-a alăturat și el, interzicând clienților să-și pună cei trei alergători cu preț mai lung într-un singur multiplu.

Acesta era, pe față. din aceasta, un act de lașitate extraordinară, în special de Bet365. Aceasta este, până la urmă, firma care a plătit Denise Coates, fondatoarea și directorul său executiv, 265 mil. Lire sterline în 2017 și 217 mil. Lire anul precedent.De asemenea, a fost anularea tocmai tipul de pariu pe care orice firmă de case de pariuri demne de a-l căpăta pentru a obține: bani casual, insensibili la prețuri, cu o marjă imensă pentru strat.

Dar modernul Bookie-ul pe internet este o bestie foarte diferită de cea care funcționa în 1996. Când Dettori a avut amiaza sa incredibilă la Ascot în urmă cu 23 de ani, industria de pariuri în afara cursului de internet a făcut tot ce a putut pentru a-și gestiona datoriile, reducând SP-urile din alergătorii săi de mai târziu. Cu toate acestea, clienții online tind să ia un preț – și de ce nu, atunci când aproape toate firmele oferă „cele mai bune cote garantate” și plătesc la SP dacă calul tău este un drifter? Royal Ascot 2019: Hayley Turner încheie o femeie de 32 de ani secetă – așa cum s-a întâmplat Citește mai mult

Puteții online au, de asemenea, opțiunea de a „încasa” de la un pariu la jumătate.Este, în circumstanțe normale, un instrument de gestionare a riscurilor pentru bookie, dar joi, când șansele de pe ultimele două montare ale lui Dettori s-au prăbușit brusc de la cifre duble la favorite la prețuri mici, circumstanțele au fost orice altceva.

Dar nu a fost imposibil – iar Bet365, ca și alți mari operatori online, are o bază de clienți care, în mare parte, nu este îngrijorată în mod nepotrivit cu privire la adevăratele cote. De ce? Deoarece persoanele care înțeleg importanța prețurilor sunt cotate zilnic de către comercianți, iar conturile lor sunt restricționate sau închise. din 10.000, scenariul ideal al unei lire de internet.Pe de altă parte, păstrează potențialul unei catastrofe existențiale.

Exploatările de Dettori joi au garantat că numărul de puneri care doresc să-l sprijine în multipli ar fi de câteva ori mai mare vineri. Dacă 20.000 de jucători – o fracțiune mică din totalul utilizatorilor de la Bet365 – ar fi pariat cu un posibil ramburs de 500.000 lire sterline, răspunderea potențială a stratului ar fi fost de 10 miliarde de lire sterline. joi, când Turgenev a coborât la 1-3 în alergare pe Betfair, a decis să facă un pas înapoi vineri și sâmbătă. La fel ca Ronald Reagan când a fost vorba de o muncă grea, nu a ucis niciodată pe nimeni, și-au dat seama „de ce să aveți șansa?”

Pentru că se presupune că sunt case de pariuri, este răspunsul evident. Dar este ceea ce spune acest lucru despre pariurile moderne care este cel mai deranjant.Dacă exterminați punterii sensibili la prețuri, ei pierd interesul și pleacă în altă parte. Dacă apoi dezamăgeți punterii casual și refuzați pariurile cu marjă mare, vor începe să își piardă interesul. Și cine va rămâne să parieze pe curse atunci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *