Australia preia controlul Unibet după ce bătrânii întorc șurubul pe Anglia

Unibet

Și astfel atacul englez a fost suflat către smithereens de către tu-știi-cine. Steve Smith, preluându-se fără efort de o bandă din ce în ce mai nestăpânită de gazon maroniu – cel puțin pentru cei mai rapizi, a alunecat spre al doilea secol al meciului, o nouă realizare pentru Cricket Test. În acest proces, el și-a ajutat partea afară din apele picuroase de Unibet sâmbătă seara într-o poziție de seninătate calmă 24 de ore mai târziu.

La sfârșitul celei de-a patra zile, rezultatul meciului este încă necunoscut, dar acum este sigur că Anglia nu o va câștiga. Ar putea să-l atragă dacă se bat bine. Australia a reușit să declare cu un avans de 397 și, în circumstanțele, ultima pereche de deschidere a Angliei s-a descurcat bine pentru a negocia o jumătate de oră complicată, fără a fi despărțit.Trebuie avut în vedere faptul că în ultimele 33 de teste a existat o singură remiză în această țară. Strigă Smith lilieci în spațiul său, nu este necesară o comparație istorică | Barney Ronay Citește mai mult

Nu numai că bowlerii trimit semnale SOS despre Smith. La fel sunt și cărturarii, care rămân fără adjective sau idei noi, așa cum Anglia este lipsită de idei despre cum să-l demită. În acest meci a manifestat o slăbiciune în anii 140. El a oferit câteva șanse în timpul celor 426 de livrări cu care s-a confruntat. Niciun fel de Unibet prindere nu a fost împiedicat de câmpul în Anglia, dar au fost trei sau patru ocazii în care Smith ar fi putut fi demis, toate au pierdut șansele de a solicita o lovitură directă de la un campion îndepărtat.În caz contrar, i s-a părut impermeabil pentru viciile atacului Angliei.

Aici a fost o confirmare suplimentară că mijlocul este habitatul natural al lui Smith; el este în pace acolo, cu atât mai mult decât atunci când se află în fața unui microfon sau se ocupă de o petrecere în turneu. Controlul său, în timp ce se deplasa în sus și în jos, a fost absolut, poziționarea loviturilor sale se aseamănă cu cea a unui jucător de snooker de cea mai bună calitate, folosind toate unghiurile disponibile pe baza verde a câmpului din Edgbaston.De-a lungul drum a demoralizat bowlers-ul englez și și-a îmbunătățit propriii colegi, Travis Head (51 de ani) și Matthew Wade, care și-au postat cel de-al treilea secol de testare într-o modă din ce în ce mai impietrită, întrucât Australia și-a construit plumbul impregnabil.Play Video 0:53 ‘Niciodată nu m-am îndoit. „Abilitatea mea”: Steve Smith, după două secole în deschiderea testului Ashes – video

Joe Root, deja minus Jimmy Anderson, a fost Unibet app distribuit ca micul băiat olandez punându-și degetele în dig. Problema era că nu avea destule degete – sau bowlers. Odată ce mingea a început să îmbătrânească, mereu va fi greu pentru bărbații mai repezi, dar așteptarea era că Moeen Ali va fi influențat pe un teren care oferea o întorsătură, deși încet.Dar această așteptare arăta din ce în ce mai mult ca o povară. Spin: înscrieți-vă și primiți e-mailul nostru săptămânal de greș. Nu există nicio dizgrație în asta, dar încrederea lui Moeen a fost exprimată, cu consecința că apoi s-a arătat prost împotriva stângașilor, pentru care despărțirile sale ar fi trebuit să fie o sursă de chin. La fel ca majoritatea off-spinners moderni, Moeen are un palmares excelent împotriva stângașilor, deși poate nu și a celor australieni. Recordul său internațional demonstrează că a avut mult mai puțin succes în cricketul Ashes decât atunci când a jucat împotriva tuturor celorlalte părți ale lumii.Înainte de acest meci, el luase 19 răchizi împotriva Australiei la 66 de bucăți, ceea ce nu se potrivește cu remarcabilul său record general de 181 la 36. cu puțin mai mult control decât sâmbătă, ritmul său era încă penibil. Nu au existat probleme pentru Smith și foarte puține pentru Head, care de multe ori puteau ieși în grevă cu un pătrat mic în partea de afară.

Au existat variații ciudate în acțiunea lui Moeen; uneori își frâna brațul drept înainte de a trece în pasul său de livrare, ca un jucător de săgeți care se pregătește să arunce, care arată înclinat și restrângător; la alții, el era mai dezbrăcat, ceea ce pare mai natural. Oricum ar fi putut impune puțină presiune băieților. L-a luat până la 26 de ani pentru a lua un alt tip de răchită și al 27-lea pentru a face o fată.Nathan Lyon ar putea fi o propunere diferită în ultima zi.

Ședința de dimineață a oferit 107 alergări și sârmă de Head, care a fost prins în spatele înotului la Ben Stokes la scurt timp după ce a ajuns la jumătatea sa de secol. La prânz, Smith ajunsese la 98 de ani, așa că nu era niciun dubiu în mintea nimănui că nu va păstra un secol al doilea, dar există o anumită nedumerire de ce nu i s-a cerut lui Chris Woakes să pună o singură ocazie. Dimpotrivă, Joe Denly a fost folosit liberal în locul lui Moeen și a cauzat unele probleme atunci când și-a aruncat rupturile picioarelor în exteriorul puțului din stângaci.Însă, chiar și Shane Warne ar fi putut clipi în perspectiva bowling-ului la doar doi câmpari care economiseau alergări în afara terenului. Chiar acele ocazii în care diviziunea tribală cedează bucuriei colective | Citește mai mult Tim Adams Citește mai mult

Woakes a fost invitat să se agale imediat după pauză, dar modelul dimineții a fost menținut până când a apărut o întrerupere în Edgbaston, la scurt timp după ce Anglia a luat a doua nouă minge. Smith era afară! El a condus vag împotriva lui Woakes pentru a-i oferi lui Bairstow, care a fost mai fericit înapoi decât în ​​acest meci, o altă captura. Până atunci, Australia a fost de 241, iar bowler-urile Angliei rămăseseră lipsite. Wade improviza inteligent în maniera unui portier de răchită convertit, iar alergările curgeau.În curând și-a putut sărbători cel de-al treilea secol de testare înainte de a fi prins la granița de pe indiferenții Stokes.

Tim Paine a fost înfocat pentru un luminos 34 de o frumusețe exasperantă de la Moeen și apoi a avut parte de o bucurie veselă de la deschiderea Australiei. bowlers. Aceștia vor avea o afacere mai serioasă la care vor participa într-o ultimă zi la care fanii englezi – și bătrânii – nu vor plăcea prea mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *