Karviná a șantajat Slavia primul punct. Ne ajută, crede antrenorul Straka

fotbal

Echipa Karvinský a trimis trei jucători la meciul pentru care a fost premiera ligii în tricoul Karviná – portarul Libor Hrdlička, trackerul Daniel Stropek și mijlocașul Vukadin Vukadinović.

„Lucrul crucial a fost că noi obiectivele au fost stabilite de Turtle. Mi-am pus sentimentul “, a spus antrenorul Karviná František Straka. “Am vrut să fac o schimbare, iar mișcarea a mers 100%”. El i-a reamintit că în primăvara de la Praga împotriva Spartei a trimis un gol neașteptat de pastornicky, iar Karviná a câștigat 3: 1.

Fundașul Stropek a avut o șansă pentru că Smoked raniti in timpul saptamanii. Și Vukadinović, care a venit doar o săptămână? „A venit entuziasmat.El a fost aici de două zile, ceea ce este foarte puțin pentru a cunoaște echipa, dar este un personaj de băiat minunat ”, a răspuns Straka. „De multă vreme nu mai jucase un meci puternic, ceea ce era evident. S-a dus și nu mai era posibil, așa că m-am întors, dar va fi din ce în ce mai bine. ”Lovitura de pedeapsă pe care judecătorul Machálek a dispus-o pentru mâna lui Ndefe a fost decisivă. Soucek l-a împușcat în minutul 25 alături de gol.

“Am fost încrezător”, a spus mijlocașul slav Tomas Soucek, care a schimbat toate cele șase penalti în acest an. „Am văzut că portarul mergea acolo, voiam să ajung mai greu și mi-a lipsit. A fost o chestiune de timp până am schimbat una.Cu atât mai mult regret că nu am marcat niciun gol. ” „Slavie a adăugat, a avut o șansă, dar Libor (portarul Hrdlička) ne-a ținut. Băieții au dat tot ce au mai bun. Apreciez că am jucat jocul în spate cu un zero și că nu mai avem zero puncte în contul nostru. Cu siguranță ne va ajuta mental ”, a spus František Straka.

Van Buren a avut șanse enorme atunci când a plecat singur la portar Hrdlička de două ori. În plus, a lovit stâlpul.Souček a adăugat o traversă și chiar Shrovetide a eșuat într-o poziție bună.

„Când Van Buren a alergat acolo pentru noi, am avut multe probleme cu asta”, a recunoscut opritorul Karvinský, Daniel Stropek. “Dar în a doua repriză am îmbunătățit interacțiunea cu Milan Rundic.”

A fost destul de ocupat chiar și la momentul stabilit, când judecătorii au consultat arbitrii video Stropek și Souček. Este convins că apărătorul Karviná l-a lovit. După meci am vorbit despre asta. Poate a fost un fault, dar Soucek a fost în momentul crucial un genunchi în offside “, a spus Straka.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *