Amândoi vor înota la probele de selecție din iunie. Kyle Chalmers se îndreaptă spre fluture și câștigă în mod corespunzător titlul național al Australiei Citiți mai mult

Uncategorized

Campioanele, care s-au desfășurat la SA Aquatic & Leisure Centre, s-au dublat în trecut ca probe de selecție pentru următoarea mare întâlnire internațională de înot – în acest caz, campionatele mondiale din iulie din Coreea de Sud. În acest an, totuși, echipa va fi selectată la o întâlnire de la Brisbane în iunie, în conformitate cu noua politică a Swimming Australia de a programa probe oficiale pentru întâlnirile majore mai aproape de evenimentul real. Ariarne Titmus stabilește recordul Commonwealth-ului și pune ochii pe gloria olimpică Citește mai mult

Ca atare, concurenții au mers la Adelaide la antrenamente intense pentru întâlnirea din iunie, nefiind respectată perioada obișnuită de reducere.În aceste condiții, ar putea fi logic să nu vă așteptați prea mult în termeni de timp.

Dar au existat câteva înotări remarcabile de la freestyle-ii apți Ariarne Titmus și Kyle Chalmers și de la braț Matthew Wilson și de la înotătorii de mai multe clase Liam Schluter și Timothy Hodge.

De optsprezece ani- bătrâna Titmus a fost înotătoarea remarcabilă a întâlnirii, luând aurul la 200 m, 400 m și 800 m liber. La 200 m, ea a înotat 1.54:30, dobândind cel mai bun timp personal cu 0.3 secunde și stabilind un nou record australian.

Înotul ei de 400 m a fost și mai impresionant: 3.59:66 a egalat recordul ei din Commonwealth stabilit la 200 m. Campionatele Pan Pacific din august 2018. După 150 de metri, ea avea deja 25 de ani în fața restului terenului, iar finalul ei de 29,79 a fost a treia cea mai rapidă cursă.Câștigând proba de 100 m liber, el a înotat un PB de 47,48, cu 0,1 secunde mai repede decât timpul său de aur la Jocurile Olimpice de la Rio și cel mai rapid timp din lume din ultimele 18 luni.

Surpriza lui Întâlnirea a fost Matthew Wilson de la Sydney, care a luat titlurile la 100 m și 200 m bras. Cursa sa de 200 de metri, pe care a câștigat-o într-un timp de 2.07:16, a pus pe toată lumea să vorbească: a doborât recordul Commonwealth-ului cu 0,14 secunde și a fost în ritmul record mondial pe cea mai mare parte a distanței.

Remarcabil, Wilson a venit în întâlnire după ce a suferit o tulpină a ischio-coarbei cu o săptămână înainte.În cuvintele sale, a rezultat „o scădere accidentală…cu siguranță nu am vizat această întâlnire pentru o scădere de timp ca asta”.

Wilson a avut un 2018 destul de bun, câștigând medalii minore la 200 m bras. la Jocurile Commonwealth și la Pan Pacs, dar după înotul său uluitor în Adelaide, despre care Ian Thorpe a spus că a fost performanța de vârf a campionatelor, el este cu siguranță unul de urmărit.

Cate Campbell și Mitch Larkin s-au bucurat și ei performanțe remarcabile, câștigând două, respectiv patru titluri.Larkin a câștigat la 100 m și 200 m spate și la 200 m și 400 m mixt individual, în timp ce Campbell a câștigat aurul la 50 m și 100 m liber.

Bronte Campbell se întoarce după o accidentare la umăr și a fost al treilea în proba. 50 m și al cincilea la 100 m.

Evenimentul de la Adelaide a fost întâlnirea de selecție pentru Campionatele Mondiale de Para Swimming din 2019. Recordurile mondiale au fost stabilite de Liam Schluter (S14) la 200 m și 400 m liber multi-clasă și Timothy Hodge (S9) la 50 m spate multi-clasa, Hodge doborând recordul australianului Matt Cowdrey din 2007 la proba de 50 m.Ellie Cole (S9) a devenit prima paraatletă feminină care a câștigat de șase ori același titlu național, când a câștigat aurul la 100 m spate multiclasa.

Cele mai mari nume care lipseau din campionatele naționale au fost Emily Seebohm, care se concentrează pe antrenamentele pentru noua serie FINA Champions Swim Series și Mack Horton, care se rănește la umăr. Amândoi vor înota la probele de selecție din iunie. Kyle Chalmers se îndreaptă spre fluture și câștigă în mod corespunzător titlul național al Australiei Citiți mai mult

Se pregătește să fie un an fascinant pentru fanii înotului, cu noua Ligă Internațională de înot profesionistă perturbarea sportului.Câteva nume mari s-au înscris pentru a participa la evenimentele inaugurale ISL, care au loc din octombrie până în decembrie 2019 în SUA și Europa.

Între timp, Australia pare să fie bine plasată pentru succesul mondial din Coreea. , mai ales la freestyle. Femeile sunt deosebit de puternice și în prezent conduc lumea în probele de sprint și de mijloc. Pentru bărbați, Chalmers, Larkin și Wilson vor fi probabil în competiție pentru medalii.

Bineînțeles, în ultimul deceniu, lumea a ajuns din urmă și, în multe cazuri, a depășit Australia la înot. . SUA încă domnește, dar există înotători geniali în Italia, Japonia, Marea Britanie, China, Suedia și Rusia. Este posibil ca medaliile să fie răspândite între toate aceste națiuni și multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *